Mulighetskaperen

Gir du deg selv og andre muligheter? Da er du en MULIGHETSSKAPER! Mulighetsskaperen vil være med på å jobbe fram løsninger. Det gjelder å finne løsninger som ikke er funnet ennå.

Livet er som kjent ikke en strek fra  A til Å eller Å til A,- eller A til B, eller er det? Jeg undrer meg på så mange ting. Jeg vil gjerne være undrende. Jeg vil stå i min egen kraft – jobbe på for å få det til! Alt jeg planlegger, alt jeg drømmer om – alt som er VIKTIG. Jeg vil bruke min kunnskap til å jobbe med en NEVER ENDING STORY. Med å bevisstgjøre det som er drømmen så jeg kommer videre, videre.

Mine erfaringer, – ja – hendelser som er viktige – og de små fine hendelsene som berører meg og som jeg føler på at jeg skal være en del av og som kan bli det største i livet mitt og i andres liv.

STÅ I DIN EGEN KRAFT! (sitat iisa)

About the author

astri.klonteig