En dag til….

I min verden er alle like mye verdt. I min verden er du like mye verdt som meg og jeg like mye verdt som deg! Dette er mitt livsgrunnlag og jeg akter ikke å la noen rokke ved deg! Jeg har vært barn, ungdom, ung voksen, voksen, godt voksen og nå er jeg godt voksen. På den måten har jeg fått med meg mange gode erfaringer og det som opptar meg mest og som undrer meg, er hvordan folk holder seg i ett spor. Heldigvis er vi som mennesker ulike, og unike. La oss dyrke ulikhetene mer enn vi gjør. La oss forene folk med ulike bakgrunn, uten å sette folk i bås eller i grupper. Min erfaring er at grupper, klasser og organisasjoner som kun jobber for sitt eget område, for sin egen del og ikke for et felles mål som kan omfavne alle, rik og fattig, ung og gammel, religiøs eller ikke, ulik legning enn det jeg har og ulik sivilstand, status, rikdom og så videre, ikke er til mye nytte for andre enn seg selv. Folk som soler seg i glansen til andre, er ikke ærlige mot seg selv og verden.

Derfor vil det være ekstremt viktig i tiden framover å ta andre mennesker på alvor og lære andre til å akseptere og få innsikt i et felles arbeid for felles framtid. I vårt nærmiljø, i vår familie og i vår indre krets, samtidig som vi må huske på at det må være noe overordnet som gir oss den tryggheten vi alle trenger.

Jeg er opptatt av frihet, likeverd og muligheter. Det handler om å gi seg selv og andre muligheter til utvikling, ha frihet til å velge og ha frihet til å leve.

About the author

astri.klonteig