Hva skjer?

By astri.klonteig / 26. desember 2020

Jeg er på. Jeg er for mye på- veldig ofte! Hvordan skal JEG få realisert mine drømmer?

Har du utsyn? Vår historie her i dalen er STOR! Vi har så mye å vise verden i dag og vi bør jo få satt oss i riktig gir for å få til våre drømmer her.

Jeg ønsker å få til noe stort – jeg vil være med og jobbe fram erfaringene mine og andres for å utvikle nye og gode måter å jobbe på.

Jeg vil være med på å skape en ny og bedre verden.
Jeg vil være med på å få til nye ting, jeg vil være med på å jobbe fram nye ting og koble det med erfaringer fra levd liv.
Det å gi trygghet til å være den jeg er, det du er, det vi er!
Jeg elsker livet og jeg dytter meg selv hele tiden og jeg vet at inspirasjonen jeg får fra iisa og mine gode rådgivere som har kommet til meg har gitt styrke og muligheter. Det å mestre det jeg VIL og vite at jeg får det til og gjøre, det er min greie nå.
Hva tør jeg å gjøre? Venter jeg, eller gjør jeg? Metode – repeter – Hva TROR jeg jeg er? Lån trua di hos iisa 🙂 Jeg vet også – viljen må være der – og TRUA – bruk den!!! Ta imot sparket fra iisa – og KJØR PÅ!
Ett sekund fra gammel til ny story!

About the author

astri.klonteig